Renun╚Ťarea la cump─ârare

Produsele achizi╚Ťionate la distan╚Ť─â se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul s─â notifice ├«n scris comerciantul c─â renun╚Ť─â la cump─ârare, f─âr─â penalit─â╚Ťi ╚Öi f─âr─â invocarea unui motiv, ├«n termen de 14 zile de la primirea produsului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, ├«n termen de 14 zile de la denun╚Ťarea contractului. Se recomand─â utilizarea aceluia╚Öi serviciu de transport utilizat pentru recep╚Ťionarea produselor.

Vă vom înapoia contravaloarea produselor returnate în cel mai scurt timp posibil de la primirea produsului returnat. Contravaloarea serviciilor de livrare nu este returnabila.

Produsul returnat trebuie s─â fie ├«n aceea╚Öi stare ├«n care a fost livrat (├«n ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte ╚Öi documentele care l-au ├«nso╚Ťit). Nu se accept─â pentru returnare produsele care prezint─â modific─âri fizice, lovituri, ciobiri, zg├órieturi, urme de folosire excesiv─â ╚Öi/sau interven╚Ťii neautorizate.

Prevederile OUG 34/2014 se aplic─â doar consumatorului definit ca orice persoan─â fizic─â sau grup de persoane fizice constituite ├«n asocia╚Ťii a╚Öa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protec╚Ťia consumatorilor, republicat─â, cu modific─ârile ╚Öi complet─ârile ulterioare.

Retur de produse

Pute╚Ťi solicita returul de
produse în următoarele cazuri:
Produsul livrat nu corespunde
specifica╚Ťiilor de pe site

Pute╚Ťi solicita returnarea acestuia pentru ├«nlocuire sau rambursarea integral─â a contravalorii produselor comandate.

Produs nefunc╚Ťional ├«n primele 48 ore
(2 zile lucr─âtoare) de la receptie

├Än cazul ├«n care produsul achizi╚Ťionat a fost livrat nefunc╚Ťional sau prezint─â vicii de fabrica╚Ťie, acesta va fi ├«nlocuit cu un produs func╚Ťional, ├«n urma notific─ârii scrise sau prin prezentarea la sediu ├«n termen de 48 de ore de la primirea produsului.

Produs în colet deteriorat

Pentru produsele ale c─âror colete prezint─â deterior─âri vizibile la primirea prin curier, v─â recomand─âm s─â refuza╚Ťi recep╚Ťia lor.

Produse livrate greșit

În cazul în care s-a livrat alt produs decât cel comandat.

Men╚Ťiuni

Costurile de retur pentru situa╚Ťiile prezentate mai sus (nu ╚Öi ├«n cazul renun╚Ť─ârii la cump─ârare) cad ├«n sarcina magazinului nostru.

Solicitările de retur se notifică pe mail sau telefonic folosind datele de contact de aici în termen de 48 de ore de la primirea produsului.

Recomand─âm returnarea produselor prin curier.

├Än toate cazurile de mai sus, cu excep╚Ťia celui referitor la defectele ├«n perioada de garan╚Ťie, produsele trebuie returnate ├«n starea ├«n care au fost primite, ├«n ambalajul original ╚Öi ├«nso╚Ťite de toate accesoriile ╚Öi documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea ├«ntr-o stare ce face imposibil─â rev├ónzarea lor duce la refuzarea returului.

Actualizare…
  • Niciun produs ├«n co╚Ö.