🚚  Livrare gratuită la orice comandă de peste 150 RON | Comandă rapid: 0727 047 467

Aceasta Politică de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal („Politica de Confidentialitate”) a fost pregătită în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date în vederea furnizării de informații detaliate persoanelor ale căror date cu caracter personal sunt prelucrate de către Compania de OLD SKIPPER SRL (“Old Skipper” sau “noi”) în contextul operării site-lui www.oldskipper.ro și a subdomeniilor acestuia.

Old Skipper SRL, colectează date cu caracter personal pentru următoarele scopuri: operarea site-ului www.oldskipper.ro, comerț on-line, gestionarea conturilor utilizatorilor/clienților și a comenzilor făcute, activități de reclamă, marketing și publicitate, cercetare de piață și statistică, urmărire a vânzărilor și a comportamentului utilizatorului/consumatorului și îmbunătățire a experienței utilizatorilor site-ului.

Prin completarea datelor dvs. în vederea creării contului și/sau de a comandă produse de pe site, declarați că acceptați necondiționat că datele dvs. cu caracter personal să fie incluse în bază de date a Companiei de Online și vă dați acordul expres și neechivoc că toate aceste date cu caracter personal să fie stocate, utilizate și prelucrate de către Old Skipper SRL pentru scopurile menționate mai sus, inclusiv scopuri de marketing, reclamă și publicitate și de urmărire a vânzărilor și a comportamentului utilizatorului/consumatorului.

Acest site folosește cookie-urilor. Pentru mai multe informații privind folosirea cookie-urilor în contextul operării site-ului, va rugăm să citiți informațiile despre cookies aici.

Old Skipper SRL nu promovează spam-ul. Utilizatorii sau consumatorii nu vor primi email-uri de la noi decât dacă această corespondență este strict legată de o comandă sau dacă utilizatorii au optat expres (opt-in) pentru a primi informații privind postările noi pe site, prin abonare.

OLD SKIPPER SRL prelucrează unele sau toate dintre următoarele categorii de date cu caracter personal în contextul desfășurării activităților aferente scopurilor indicate mai sus: nume și prenume, telefon, adresă domiciliului sau reședinței, e-mail, parolă, comportament, adresă IP, codul numeric personal. Datele cu caracter personal care beneficiază de un regim special de protecție (codul numeric personal) vor fi colectate și prelucrate numai în măsură în care acest lucru este necesar pentru că OLD SKIPPER SRL să se conformeze obligațiilor legale aplicabile privind facturarea și respectarea cerințelor de raportare în cazul promoțiilor.

Refuzul persoanelor vizate de a ne furniza datele cu caracter personal indicate mai sus vă atrage imposibilitatea OLD SKIPPER SRL de a realiza unul sau mai multe din scopurile anterior menționate în acest document.

În vederea realizării unuia sau mai multor scopuri din cele menționate mai , OLD SKIPPER SRL poate dezvălui datele cu caracter personal, persoanelor vizate beneficiază de următoarele drepturi cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal de către OLD SKIPPER SRL, respectiv: dreptul de acces și de intervenție asupra datelor dumneavoastră cu caracter personal precum și dreptul de a va opune prelucarii în continuare a acestora , pentru motive întemeiate și legitime, dreptul de a va adresa justiției și dreptul a nu fi supus/a unei decizii individuale automate.

Pentru exercitarea drepturilor de mai sus și pentru orice detalii suplimentare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal de către OLD SKIPPER SRL, astfel cum este prevăzut în acest document, persoanele vizate se pot adresa în scris OLD SKIPPER SRL la adresa: contact@oldskipper.ro.

OLD SKIPPER SRL va prelucra datele dvs. cu caracter personal numai atât timp cât acest lucru este strict necesar pentru realizarea scopurilor menționate în prezenta politică.

🖋️ Ultima actualizare: 10/12/2017 @ 14:42
Actualizare…
  • Niciun produs în coș.