Vrei să fii distribuitor old skipper?

Avantaje

icon 1

Personalizarea comenzii

Ce poate fi mai frumos decât un obiect creat la comandă după propriul tău plac? De aceea, noi personalizăm fiecare comandă, astfel încât brățara OldSkipper să fie pur și simplu perfectă!

Profesionalism

Echipa noastră pasionată, creativă și plină de inspirație, te surprinde prin profesionalism și lucru la standarde înalte.

Prețuri preferențiale

Pentru că ești unic pentru noi, stabilim prețuri special pentru tine.

Calitate & originalitate

Folosim frânghii nautice și piele naturală de înaltă calitate pentru a obține un produs de top, ce cucerește prin originalitate.

83363450_1051456851901397_5655435742202036224_n

Vrei sa fii distribuitor Old Skipper?

Old Skipper reprezintă un brand european deosebit de apreciat de publicul său, format din oameni nonconformişti, care apreciază accesoriile handmade, toate realizate din materiale produse în Europa, perfect combinate pentru o calitate premium. Brăţările Old Skipper au fost lansate pe piaţa din România de Bianca Constantin, o iubitoare a sporturilor nautice şi un fin cunoscător al tendinţelor în modă.

Fiecare model este gândit și creat având în minte dorință fiecărui om de a avea/purta lucruri cât mai originale, care să îl reprezinte, care să îl diferențieze de cei din jur, care să spună ceva despre personalitatea să și atitudinea cu care înfrunta viața. Ne dorim că oricine poartă un accesoriu Old Skipper sa fie în primul rând un rebel, un om care iese din tipare, și care are curajul să își asume ceea ce spune, ceea ce face și, implicit, ceea ce poartă…

Etape

1

Formularul

Pentru a deveni distribuitor oficial #OldSkipper trebuie să completezi formularul, iar toate celelalte etape vor decurge de la sine.

2

Negocierea

După ce vei completa formularul, noi o să luăm legătura cu tine pentru a ne cunoaște mai bine și a negocia potențiala colaborare.

3

Contract

Una dintre cele mai importante etape este semnarea unui contract prin care devenim parteneri oficiali.

4

Colaborare

Cea mai frumoasă etapă la care creștem și răspândim împreună cele mai noi trenduri din lumea fashion.

Suport marketing

Contactează-ne

Scrie-ne un mesaj iar noi ulterior te contactăm pentru a-ți oferi detalii

Str. Doinei 82B, Fundeni, Ilfov, România

contact@oldskipper.ro

Actualizare…
  • Niciun produs în coș.