Cum să alegi mărimea potrivită

 


Pentru a alege mărimea corectă a brățării, vă rugăm să măsurați articulația mâinii
cu un centimetru sau cu o sfoară pe care să o măsurați ulterior și alegeți exact acea mărime. De exemplu, dacă mărimea (circumferința) articulației este de 18 cm, alegeți o brățară cu mărimea 18 cm deoarece la această măsură, închizătoarea brățării fie ea ancoră sau bridă oferă lărgimea perfectă (aceasta adaugă 2 cm în plus).

AFFAIR Set Brățari din piele naturală pentru EL și EA

278,00 lei189,00 lei

(Garanție 6 luni)
Golește
  
Ghid mărime »

Brățari realizate din frânghii în combinații de culori complementare pentru EL și EA, finisate cu elemente împletite și cu sistem de închidere metalic din oțel inoxidabil.

Greutate0.5 kg
Dimensiuni20 × 10 × 5 cm
Culoare

Negru, Roșu

Material

Piele

Model

Simplu

Mărime

EA 15cm – EL 17cm, EA 15cm – EL 18cm, EA 15cm – EL 19cm, EA 15cm – EL 20cm, EA 16cm – EL 17cm, EA 16cm – EL 18cm, EA 16cm – EL 19cm, EA 16cm – EL 20cm, EA 17cm – EL 17cm, EA 17cm – EL 18cm, EA 17cm – EL 19cm, EA 17cm – EL 20cm

Pentru

Bărbați, Copii, Femei

Brand

Old Skipper

Producător

Old Skipper

Închizătoare

Ancoră

Ați comandat culoarea greșită, dimensiunea sau doriți doar să returnați produsul AFFAIR Set Brățari din piele naturală pentru EL și EA?
Trimiteți produsul în maxim 30 de zile (nefolosit, în cutie) pentru a primi un produs nou sau o rambursare completă.
Pentru a schimba sau returna AFFAIR Set Brățari din piele naturală pentru EL și EA, folosiți formularul de contact sau trimiteți un e-mail la contact@oldskipper.ro pentru instrucțiuni. Vă rugăm să rețineți că va trebuie să plătiți dvs costul de returnare a produsului.

Livrarea comenzilor online se face numai prin curierat rapid. Costurile de livrare sunt următoarele:
a) gratuit pentru comenzile de minim 150 lei.
b) 15 lei pentru comenzile cu valoarea până în 150 lei.
c) în cazul în care adresa de livrare nu este în zona de acoperire a curierului atunci costurile de livrare se majorează cu valoarea corespunzătoare percepută de curier pentru livrarea la adresa indicată indiferent de valoarea comenzii.

Durata de expediere este de 1-3 zile lucrătoare. Această durată poate varia și crește în funcție de disponibilitatea de livrare a curierului. Acest termen se poate prelungi în caz de sărbătoare, calamitate, etc.

Plata comenzilor se poate face ramburs la curier sau online cu cardul prin intermediul procesatorului de plăți EuPlătesc.ro

Citește mai multe despre Modalităţi de livrare →

Actualizare…
  • Niciun produs în coș.
Call Now Button