Brățări Nautice

Accesoriile fac parte din viata tuturor – acestea reprezinta modalitatea prin care fiecare, atat femeile, cat si barbatii, isi exprima stilul, personalitatea. Bratarile din franghie nautica au reusit sa cucereasca atentia tuturor prin elementul de noutate pe care ele insele il reprezinta si totodata prin detaliul decorativ ce il includ – binecunoscuta ancora ce trimite cu gandul la briza racoroasa a marii, la relaxare.

Va intampinam cu o gama complexa de bratari franghie nautica constand in colectii ce cuprind peste 100 de modele deosebite, realizate manual. Acestea reusesc sa completeze cu succes tinute diverse, fiind o optiune mereu valabila atat pentru adeptii stilului casual, elegant, office sau chiar traditional.

Puteti alege, dupa preferinte, intre bratari nautice realizate in culori simple, aprinse sau neutre, dar si intre modele in diverse combinatii. De asemenea, am avut in vedere si includerea unor modele deosebite, definite de nuante precum auriul sau argintiul, astfel ca optiunile sa fie cat mai diversificate. Sistemul de inchidere poate fi ales dupa plac, din lista de optiuni disponibila in dreptul fiecarui produs. Astfel, prima varianta este cea a inchiderii cu ancora metalica, realizata din otel inoxidabil – un material care trece cu succes testul timpului, indiferent de factorii externi cu care intra in contact. Alte variante sunt ancora placata cu aur si brida.

Va lansam invitatia de a descoperi intreaga lista de bratari nautice din cadrul magazinului nostru oldskipper.ro – modalitatea excelenta de a va personaliza tinutele, de a iesi din anonimat cu stil si cu o atitudine pe masura.

Actualizare…
  • Niciun produs în coș.