Brățări Frânghie Nautică Sailor
Eleganta unei femei sau a unui barbat poate consta in fiecare detaliu cu care isi completeaza aparitia. O bratara poate fi si ea acel tip de accesoriu ce accentueaza stilul adoptat. Colectia de bratari franghie nautica elegante sunt o recomandare in acest sens.

Daca asocierea conceptului de bratari nautice elegante pare sa fie una surprinzatoare, iata ca tocmai acest aspect este si elementul surpriza cu care vei iesi in evidenta. O bratara din franghie nautica poate dovedi integrarea sa perfecta la orice tip de tinuta. Pentru nota de eleganta dorita, recomandarea este de a alege specific o bratara din colectia celor realizate dupa un astfel de principiu.

Accentul cade pe detalii subtile, pe combinatii de culori in tonuri calde, uneori clasicul contrast alb-negru este zona de interes. Nuantele abordate sunt atemporale, un motiv in plus ca aceste bratari sa fie apreciate.  Impletiturile franghiei nautice si a altor detalii din componenta unei bratari de acest gen sunt unice, incluzand in unele cazuri si un fir stralucitor, un mic accent pe stilul sofisticat.

O nota aurie o poate avea si sistemul de inchidere, ancora devenita deja un simbol pentru bratarile nautice, acum si pentru bratari elegante. La cerere, acesta poate fi placata din aur, cu o stralucire veritabila.

Actualizare…
  • Niciun produs în coș.