Brățări Frânghie Nautică Pirate
O tinuta office poate fi usor capricioasa si selectiva in maniera permisiva de a fi accesorizata. Dar colectia de bratari franghie nautica office este special conceputa in acest sens. Are ca scop insufletirea oricarei tinute sobre cu un accent cromatic si cu un stil unic, nautic.

Modul potrivit prin care astfel de bratari nautice office se preteaza a fi integrate in tinute depinde de elementele simple, atractive, dar cu bun gust si rafinament. Astfel, putem demonstra inca o data versatilitatea acestor tipuri de bratari. Nu numai ca sunt unisex, insa se pot combina in atat de multe moduri incat nu trebuie sa te desparti de modelul favorit chiar si cand porti un costum sau articole vestimentare sobre. Potrivite oricand, oricui.

Desi modelele de bratari office urmaresc in mare acelasi principiu, cu franghie nautica, inchidere cu ancora sau la alegere o brida, exista totusi varietate la stil. Astfel, alegerea facuta va reprezenta cel mai bine modul echilibrat de a pune in tema un stil office, va adauga o nota de personalitate intregii imagini si va exprima indeosebi preocuparea pentru detalii de efect. Poate fi vorba de impletituri diferite, de combinatii cromatice in naunte potolite sau linii fine, elemente inguste ce creeaza o bratara nautica subtila.

Actualizare…
  • Niciun produs în coș.