Brățări Frânghie Nautică Pentru Copii
Bratarile pentru copii sunt adorabile. Pentru aceste fiinte importante, pentru miracolele din vietile noastre merita sa alegem bratari pretioase, dar si sigure de purtat. Asadar, Old Skipper propune o colectie de bratari nautice copii, cu stil, cu accent de culoare, ce vor fi potrivite atat pentru baieti, cat si pentru fetite. Datorita faptului ca sunt unisex, orice alegere este potrivita.

Astfel de bratari copii aduc un design unic. Fiecare bratara de acest gen este lucrata manual, cu grija pentru detalii. La fel ca si in cazul celor pentru adulti, se bazeaza pe stilul nautic, aducand in prim plan franghia nautica si nodul specific. Inchiderea in ancora este element central. La alegere, inchiderea poate fi cu brida sau ancora placata cu aur.

Aceste bratari franghie nautica copii intrunesc toate conditiile calitative si de siguranta pentru purtator. Avand dimensiuni specific alese, se potrivesc perfect pe mana purtatorului, neavand sanse sa incomodeze intr-un fel.

In simplitatea lor privind design-ul se bazeaza pe combinatii cromatice, un element distinctiv la fiecare model in parte. Fie franghia nautica colorata, contrastanta, fie simpla, orice varianta este deosebita.

Precum zambetul copiilor, de o inocenta rara, o bratara din franghie nautica se straduieste sa fie impresionanta. Din fericire pentru parintii atenti la astfel de accesorii, exista o varietate in colectia noastra.

Actualizare…
  • Niciun produs în coș.