Brățări Frânghie Nautică Girlish
Petrecerile și evenimentele deosebite impun și un cod vestimentar pe măsură. Accesoriile trebuie avute la rândul lor în vedere și necesită atenție. Gama de brățări petrecere de la Old Skipper poate fi soluția perfectă într-un astfel de caz.

În această secțiune vei găsi brățări frânghie nautică petrecere potrivite pentru asemenea ocazii speciale. Sunt realizate dintr-un material foarte rezistent – frânghia nautică – și vin într-o varietate de modele și culori, menite să mulțumească până și cele mai exigente gusturi. Fără îndoială reprezintă o opțiune de avut în vedere atunci când se dorește o accesorizare corespunzătoare cu tematica evenimentului în sine.

Paleta de culori din care puteți alege este diversificată. Disponibile în culori trăznite, țipătoare, dar și mai calme, aceste accesorii vă vor scoate din anonimat și vă vor oferi acel plus de strălucire de care aveți nevoie. Culorile aprinse sunt completate de împletituri cu specific nautic, realizate din frânghii subțiri în aceleași nuanțe.

Piesa de rezistență a acestor brățări nautice petrecere este reprezentată de sistemul de închidere. Există posibilitatea de a-l personaliza, în sensul că doritorii pot alege o ancoră din oțel inoxidabil, o bridă sau chiar și o ancoră placată cu aur. Cu toate aceste opțiuni, gama de brățări frânghie nautică petrecere vă va încânta și vă va completa ținutele în cea mai plăcută manieră cu putință.

Actualizare…
  • Niciun produs în coș.