Brățări Frânghie Nautică Explorer
Colecția de brățări frânghie nautică tradiționale de la Old Skipper include modele cu totul deosebite, în combinații de culori inedite. Pentru un plus de personalitate, pot fi realizate în combinații de culori ale drapelelor diverselor națiuni.

Fiecare produs din gama de brățări nautice tradiționale este realizat manual și include împletituri de efect pentru modele finale cu totul deosebite. Atent finisate și lucrate, aceste brățări reușesc să scoată orice persoană din anonimat, completând vestimentația în stilul specific de accesoriu nautic, dar cu totul deosebit.

Pentru aceste brățări tradiționale există și opțiuni diverse. Se poate alege mărimea potrivită fiecăruia, iar pentru cei care nu o cunosc există pe site și un ghid în acest sens. Există de asemenea posibilitatea de a alege sistemul de închidere, care poate fi de tip bridă, ancoră din oțel inoxidabil sau ancoră placată cu aur.

Aceste brățări frânghie nautică tradiționale pot fi exact acel detaliu, acel accesoriu care să completeze stilul și personalitatea persoanei ce le poartă. Disponibile în modele diverse, cu frânghii în culori reprezentative ale drapelelor diverselor națiuni, aceste brățări Old Skipper sunt alegerea perfectă atunci când se dorește un accesoriu durabil, aspectuos, dar și diferit. Alege acum modelul sau modelele preferate și plasează o comandă!

Actualizare…
  • Niciun produs în coș.