În colecția de brățări charm veți găsi alternative de accesorizare indiferent de ocazie, de ținuta adoptată sau de stilul preferat. Diversitatea specifică acestei categorii de brățări va scoate din încurcătură pe oricine, oferindu-i alternative perfecte indiferent de situație.

Brățări charm casual, spre exemplu, pot fi purtate în ținute de zi cu zi, atât de femei, cât și de bărbați. Inclusiv pentru ținute ce se îndreaptă către un stil mai sobru, poate chiar office, asemenea opțiuni sunt demne de avut în vedere.

Pe de altă parte, chiar și pentru evenimente speciale veți găsi aliatul perfect în colecția de brățări charm petrecere. Realizate cu pasiune și din materiale de cea mai bună calitate, aceste brățări unisex pot fi etalate la ocazii dintre cele mai diverse, completând stilul persoanei care le poartă.

Gama de brățări charm include produse realizate manual, din materiale calitative și rezistente precum frânghia nautică sau pielea naturală. La nivel de închizătoare există opțiuni multiple: poate fi vorba de o ancoră, o bridă sau chiar o ancoră placată cu aur. Ca detaliu de efect, brățările din această categorie includ și charm-uri deosebite, unele chiar cu pietre semiprețioase.

Alege brățările charm ca o completare a ținutei, ca o variantă ideală prin care îți vei pune în valoare stilul personal și prin care vei impresiona indiferent de ocazia cu care le vei purta.

Actualizare…
  • Niciun produs în coș.