Brățări Frânghie Nautică Captain
Brățări frânghie nautică casual – de ce ai alege să le porți? Mai bine zis, de ce nu? Atunci când vin într-o diversitate de modele și culori, atunci când ai atâtea opțiuni dintre care poți alege, accesorizarea devine o adevărată plăcere.

În această categorie de brățări nautice casual veți regăsi combinații de culori contrastante sau tonuri similare care se vor potrivi perfect oricărei ținute. Fie că veți alege modele ce ies în evidență prin culori mai stridente ori că veți prefera nuanțele mai subtile, cu siguranță vă veți completa ținutele și stilul cu aceste accesorii în egală măsură estetice și durabile.

Gama de brățări casual de la Old Skipper include produse lucrate atent, realizate din frânghii nautice deosebit de rezistente. Confecționate manual, aceste brățări deosebite sunt finisate cu elemente împletite. Detaliul unic este reprezentat de sistemul de închidere – ancora din oțel inoxidabil inscripționată cu numele brand-ului. La cerere, sistemul de închidere poate fi reprezentat de o bridă sau o ancoră placată cu aur.

Brățările nautice casual vă pot însoți zi de zi, completându-vă ținutele. Fără îndoială, vor fi acel detaliu subtil, acel accesoriu care atrage privirile și interesul celorlalți. În câțiva pași simpli, prin care alegeți culorile, mărimea și sistemul de închidere, veți reuși să obțineți tipul de brățară casual din frânghie nautică pe care vi-l doriți.

Actualizare…
  • Niciun produs în coș.