Autenticitate

Old Skipper produce în prezent modelele originale de brățări cu temă nautică înregistrate la OSIM de către unul dintre fondatorii companiei, respectiv Bianca Constantin.

În prezent, aceste cinci modele originale sunt reproduse de foarte multe persoane fizice sau juridice care le comercializează fără acordul nostru, acest lucru intrând sub incidență legii penale. Old Skipper își va proteja cele cinci modele de bază prin apelarea la instituțiile statului în măsură să protejeze dreptul de autor, făcând plângeri penale tuturor producătorilor/comercianților care utilizează aceste modele fără acordul scris al Old Skipper SRL.

Deși acest tip de brățări există pe piața internaționala la momentul introducerii lor pe piață din România, modelele create de către Bianca Constantin și ceilalți asociați au adus un caracter de noutate prin ingeniozitatea combinării diverselor materiale folosite în navigație cu diverse alte accesorii metalice, fiind astfel obținute produse originale, inedite, care au o valoare atât prin faptul că sunt lucrate manual 100% în atelierele proprii, cât și prin calitatea materialelor și ineditul acestora.

Fiecare model este gândit și creat având în minte dorință fiecărui om de a avea/purta lucruri cât mai originale, care să îl reprezinte, care să îl diferențieze de cei din jur, care să spună ceva despre personalitatea să și atitudinea cu care înfrunta viața.

De aceea, toate accesoriile noastre au o puternică notă de inedit și originalitate, tot timpul vor utiliza materii prime neobișnuite în acest segment de accesorii, iar calitatea, originalitatea și caracterul lor puternic se va reflectă întotdeauna, din păcate, într-un preț de achiziție ușor mai ridicat față de produse similare, dar produse în masă.

Ne dorim că oricine poartă un accesoriu Old Skipper sa fie în primul rând un rebel, un om care iese din tipare, și care are curajul să își asume ceea ce spune, ceea ce face și, implicit, ceea ce poartă…

Vă mulțumim dacă ați parcurs toate aceste rânduri în care încercam să explicăm filosofia și atitudinea din spatele brandului și produselor noastre și va așteptăm să descoperiți lumea accesoriilor cu suflet!

Actualizare…
  • Niciun produs în coș.